Back to All Events

Yin Yoga Concert at Delight Yoga

  • Delight Yoga 66 De Clercqstraat Amsterdam, NH, 1052 Netherlands (map)

Bij Yin yoga neem je een duik in het diepe.

Stille zittende en liggende houdingen zorgen ervoor dat je echt je lichaam leert kennen en plekken met spanning tegenkomt. Je leert door gebruik van je eigen volledige aandacht en adem door deze spanning heen te zakken. Er gaat een wereld voor je open, je kunt dit helemaal zelf! De muziek helpt je nog meer in de ervaring op te kunnen gaan. Ogen dicht, en genieten…

21 April / 16 June / 18 August / 20 October / 15 December

(Registration only possible one week up front via www.delightyoga.com)

Over Michiel Kaemingk
Michiel, yogadocent en masseur bij de Nieuwe Yogaschool te Amsterdam, volgde, na jarenlang zelf yoga te hebben beoefend, een teacher training in Amerika. "Daar werden mijn ogen geopend", zegt Michiel. "Oude patronen werden opengebroken en ik voelde me gefrustreerd, maar uiteindelijk ook bevrijd." Sindsdien heeft hij yoga volledig omarmd. In een samenleving waarin we veel van onszelf vragen, is het voor Michiel belangrijk om naar binnen te keren en te voelen.

 


Over Irene Sportel
Na een aantal jaren te hebben gewerkt als arts, vertrok Irene in 2013 naar Australie om een yogadocent training te volgen. Teruggekomen geeft ze yogalessen op De Nieuwe Yogaschool en tijdens retraites. Muziek is haar grote passie en ze deelt tijdens haar lessen, retraites of concerten met veel liefde en enthousiasme haar gitaarspel en zang. Ook heeft ze meerdere malen de muzikale begeleiding verzorgd van workshops van Myrna van Kemenade.


 

Earlier Event: December 2
Yin Yoga Concert
Later Event: April 2
Assisted Yin / Partner Yin Yoga