Back to All Events

Yin Yoga Concert

  • Delight Yoga 20G Prinseneiland Amsterdam, NH, 1013 LR Netherlands (map)

Michiel Kaemingk, yogadocent en masseur, zal een bijzondere Yin Yoga experience geven met live muziek van Irene Sportel (gitaar, zang, hang drum) en Arjen de Graaf (viool en zang). Dit geheel vormt samen het Yin Yoga Concert.

Bij Yin yoga neem je een duik in het diepe. Stille zittende en liggende houdingen zorgen ervoor dat je echt je lichaam leert kennen en plekken met spanning tegenkomt. Je leert door gebruik van je eigen volledige aandacht en adem door deze spanning heen te zakken. Er gaat een wereld voor je open, je kunt dit helemaal zelf! De muziek helpt je nog meer in de ervaring op te gaan.

 

Over Michiel Kaemingk

Michiel volgde, na jarenlang zelf yoga te hebben beoefend, een teacher training in Amerika. "Daar werden mijn ogen geopend", zegt Michiel. "Oude patronen werden opengebroken en ik voelde me gefrustreerd, maar uiteindelijk ook bevrijd." Sindsdien heeft hij yoga volledig omarmd. In een samenleving waarin we veel van onszelf vragen, is het voor Michiel belangrijk om naar binnen te keren en te voelen.

 

Over Irene Sportel

Na een aantal jaren te hebben gewerkt als arts, vertrok Irene in 2013 naar Australie om een yogadocent training te volgen. Teruggekomen geeft ze, naast haar werk als jeugdarts, yogalessen op De Nieuwe Yogaschool en tijdens retraites. Muziek is haar grote passie en ze deelt tijdens haar lessen, retraites of concerten met veel liefde haar gitaarspel en zang.

 

Over Arjen de Graaf

Arjen speelt al van kleins af aan viool die voor hem als een leidraad in zijn leven is. Zij brengt hem over de hele wereld en voert hem door tal van verschillende muzikale en spirituele werelden zoals barok, jazz, wereldmuziek en mantra's. Sinds één van de Savasanaconcerten op De Nieuwe Yogaschool vormt hij een muzikaal duo met Irene Sportel. Ze hebben inmiddels al meerdere workshops muzikaal omlijst.

Earlier Event: November 26
Yin Yoga Workshop: Working Together
Later Event: February 17
Yin Yoga Concert at Delight Yoga